Ons Bedrijf

Als kwaliteit telt

Afbouwbedrijf Venmans B.V. is een vertrouwd adres voor al uw complete renovaties en verbouwingen van kelder tot nok.

Bij ons staat de klant centraal. Of het nu gaat om een grootschalig project of een kleine klus, met Afbouwbedrijf Venmans B.V. neemt u een vertrouwde partner in de arm. Of het nu gaat om afbouwwerkzaamheden, tegelwerken, stukadoorwerkzaamheden, deuren afhangen, plinten, plafonds of veranda’s, wij doen alle voorkomende bouw- en verbouwwerkzaamheden. Wij denken graag met u mee en helpen zo uw wensen in vervulling te laten gaan.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wij werken uitsluitend met vakbekwaam en goed opgeleid personeel, dat beschikt over ruime ervaring. Ieder lid van ons team heeft zijn eigen specialisatie, derhalve worden uw werkzaamheden professioneel uitgevoerd en van A tot Z begeleid en gecoördineerd.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

 

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-51070108